Kállai Zsolt - Personal Trainer @Debrecen Kállai Zsolt - Personal Trainer @Debrecen Kállai Zsolt - Personal Trainer @Debrecen

Hozd formába magad a segítségemmel

Egészségesebben, Fittebben

Személyre szabott edzésprogram, táplálkozási és életmód tanácsadás, speciális tréning. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkám egyben a szenvedélyem. Így mindig 110%-ban tudok teljesíteni. Minden klienst új kihívásnak tekintek, amiből a tőlem telhető maximumot kell kihoznom. 12 éves fitness termi és számos sportban szerzett tapasztalataimmal, szakmai tudásommal, amelyet az IWI személyi edző képzésén szereztem, biztosíthatlak arról, hogy minimális sérülés kockázatával, a lehető leghatékonyabban és változatos edzésprogrammal segítek célod elérésében.

Kállai Zsolt - Personal Trainer @Debrecen

Segítek céljaid elérésében

Célom, hogy példát és egyben utat mutassak az egészséges életmód felé. Mindig is felemelő érzéssel töltött el másokon segíteni. Munkám során megtapasztaltam milyen életminőség változásokat hoz a rendszeres, aktív mozgás. A szakszerű, személyre szabott edzéseink során pillanatnyi állapotodat figyelembe véve irányitom a az edzés menetét a lehető leghatékonyabb fejlődés érdekében. “Nyújtsd mindig a legtöbbet! Ne elégedj meg azzal, ami vagy! Próbálj meg az lenni, ami lehetnél!”

Mit tehetek érted?
Formába hozlak!

Personal training @Debrecen

Személyi edzés

Cardio Fitness @Debrecen

Cardio edzés

Online Personal Training

Online személyi edzés

Kállai Zsolt - Personal Trainer @Debrecen
A gondolkodásunk felett rendelkezünk hatalommal, míg a külső események felett nem. Ismerd fel ezt, s rátalálsz az erődre!

Marcus Aurelius

Átváltozások,
melyekben segítségül lehettem

Abdelluh alakulása kevesebb mint 3 hónap alatt.

Omar teljes átalakulása az online személyi edzésnek köszönhetően.

Dorina új külsőben.